Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Huawei kuoret ja panssarilasit

Valitse Huawei puhelimesi malli:

jos Huawei puhelimesi malli on Honor 8, P8 Lite, Honor 20 Lite, P Smart 2019, Y6 2018, View 20, Mate 20 Lite, Nova 3, tai joku muu suosittu Huawei malli, niin ostamalla Mobiilitarvikkeen kuoret saat todennäköisesti pidennettyä älypuhelimesi käyttöikää huomattavasti. Lompakkomalliset Huawei kuoret suojaavat älypuhelintasi kolhuilta ja naarmuilta, ja ennenkaikkea sitä puhelimen herkintä ja arvokkainta rikkoutuvaa osaa, eli näyttöä. Huawei kuoret pitävät puhelimen myös suojassa lialta ja pölyltä. Kuoret antavat puhelimelle myös paksuutta ja pitoa, joten laite pysyy paremmin näpeissä.

Lähes jokaisen Huawei puhelimen kuorivalikoimista löydät yksiväriset lompakkomalliset kuoret, joista miesostajien suosikki on vuodesta toiseen musta. Naisille suunnatut kuoret ovat koristeltuja, kuvioituja ja kuvallisia, ja ne ovatkin kohonneet viime aikoina todella suosituiksi vaihtoehdoiksi. Yksiväriset Huawei kuoret kuten esim. punainen tai valkoinen eivät enää ole se ykkösvaihtoehto niinkuin aiempina vuosina. Lähes kaikki lompakkomalliset Huawei kuoret on varustettu korttipaikoilla ja setelitaskulla, joten kukkaroakaan ei välttämättä tarvitse mukana enää kuljettaa. Kuoret on valmistettu millintarkasti juuri sinun puhelinmallillesi, joten kamera-aukot ja muut painikkeiden aukot ovat juuri oikeilla paikoillaan.


Huawei puhelimen alkuperäisen takakuoren päälle tulevat kuoret ovat monelle se mieluisin vaihtoehto. Niillä saa puhelimen takaosan suojattua ja puhelimen kosketusnäyttö on helpommin ja vapaammin käytettävissä. Tällöin on kumminkin syytä hankkia myös panssarilasinen näytönsuoja jotta saat Huawei puhelimen täydellisesti suojattua.


Tilatessasi meiltä Huawei kuoret maksat ainoastaan tuotteen edullisen hinnan etkä mitään muuta. Toimituskulut on siis verkkokaupassamme 0 euroa, eli toimitus on ilmainen. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus vaivattomasti Mobiilitarvike.fi:n verkkokaupassa. Tuotteet postitetaan aina tilauspäivänä, tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.