Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

iPhone kuoret ja panssarilasit

Valitse iPhone puhelimesi malli:

Jos Apple puhelimesi malli on iPhone 5, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, XR, XS, XS Max, iPhone 11, tai joku muu suosittu iPhone malli, löydät mobiilitarvikkeen verkkokaupasta varmasti mieleiset kuoret suojaamaan älypuhelintasi. iPhone kuoret suojaavat laitettasi kolhuilta, naarmuilta, pölyltä ja lialta, joten ostamalla kuoret Mobiilitarvike.fi:stä pidennät älypuhelimesi käyttöikää pienellä sijoituksella.


Lompakkomalliset kuoret on iPhone puhelimen suosituin suojaustapa, koska ne antavat varmimman suojan puhelimen herkimmälle osalle, eli alkuperäisnäytölle. Toiset suosivat pelkkää alkuperäisen takakuoren päälle tulevaa suojakuorta, jolloin näytön edessä ei ole häiritsevää kantta ja puhelin on helpommin käytettävissä. Tällöin kannattaa hankkia myös panssarilasinen näytönsuoja jotta saat iPhone puhelimesi täydellisesti suojattua. Suojakuoret antavat puhelimelle myös paksuutta ja pitoa, joten puhelin ei pääse putoamaan niin helposti.

Verkkokaupastamme löydät mm. yksiväriset lompakkomalliset LC.IMEEKE kuoret, joista miesten kestosuosikki on vuodesta toiseen musta. Naisten aiempien vuosien suosikkivärit punainen ja valkoinen ovat pudonneet kärkisijoilta, ja ykköspaikan myydyimpien listalla ovat ottaneet kuvalliset ja kuvioidut kuoret. Lähes kaikki iPhone puhelimien kuoret on varustettu korttipaikoilla ja setelitaskulla, joten kukkaroakaan ei välttämättä enää mukana tarvitse kuljettaa. Useimmiten lompakkomalliset kuvalliset ja kuvioidut kuoret on varustettu myös silikonisella puhelimen kiinnityskehyksellä joka kestää iskuja paljon paremmin kuin kovamuovinen kehys. Suojakuoret on valmistettu millintarkasti juuri sinun iPhone puhelimellesi, joten kamera-aukko ja painikkeiden aukot ovat juuri oikeilla paikoillaan.

Verkkokaupastamme löydät tottakai suojakuoret myös muiden valmistajien puhelinmalleihin, mm. Samsung tai Huawei puhelimiin.

Tilatessasi meiltä iPhone:n suojakuoret maksat ainoastaan tuotteen edullisen hinnan etkä mitään muuta. Verkkokauppamme kaikki tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja, eli toimitus on ilmainen! Tuotteet saat käyttöösi nopeasti, sillä lähetämme tuotteet pääsääntöisesti tilauspäivänä tai tilauspäivän jälkeisenä arkipäivänä.