Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

OnePlus kuoret ja panssarilasit

Valitse OnePlus puhelimesi malli:

Mobiilitarvike.fi on kauppapaikka josta löydät edulliset ja laadukkaat suojakuoret OnePlus puhelimeesi.

Puhelimen suojaaminen kuorilla on järkevää koska näin saat esim. kalliin näytön pysymään todennäköisemmin ehjänä. Tietenkin kuorien lisäksi myös panssarilasin hankkiminen on kannattavaa koska kuoret+panssarilasi yhdessä antaa puhelimelle entistä paremman suojan.

Valikoimistamme löydät lähes kaikkiin OnePlus malleihin tyylikkäitä naisille suunnattuja kuviollisia suojakuoria. Kuoria löytyy mm. OnePlus nord sarjan malleihin, CE sarjan malleihin, ja oikeastaan jokaiseen OnePlus malliin muutamaa vanhinta mallia lukuunottamatta. Näissä lompakkomalleissa on aina 2-3 korttipaikkaa, setelitasku, ja puhelimen kiinnityskehys on kestävää silikonia joka ei halkeile.

Miksi puhelimen suojaaminen on järkevää? Oikealla suojauksella pidennät puhelimesi käyttöikää huomattavasti, eikä siis tarvitse mennä joka vuosi uusille puhelinkaupoille.

Tilaa siis kuoret OnePlus puhelimeesi tältä istumalta. Meillä se käy vaivattomasti ja toimitus on nopeaa. Parhaimmillaan kuoret tipahtaa postiluukustasi jo parissa päivässä.

Mobiilitarvike.fi on kotimainen puhelimen kuoria ja panssarilaseja maahantuova yritys jolla ei ole kivijalkamyymälää. Toimimme verkkokaupan lisäksi valikoiduissa kesätapahtumissa. Yrityksen kotipaikka on Naantali, ja toimialueena koko suomi.