Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Samsung Galaxy kuoret ja panssarilasit

Valitse Samsung Galaxy puhelimesi malli:

Mobiilitarvikkeen verkkokaupasta löydät Samsung kuoret lähes kaikkiin suosituimpiin Galaxy puhelinmalleihin.Samsung kuoret suojaavat puhelintasi pölyltä, lialta, kolhuilta ja naarmuilta, ja ennaltaehkäisevät myös näytön hajoamista.Samsung kuoret antavat puhelimelle myös paksuutta ja pitoa jolloin laite pysyy paremmin käsissä.

Samsung kuoret on valmistettu millintarkasti juuri sinun Galaxy puhelinmallillesi, joten kamera-aukko ja painikkeiden aukot / painikekohoumat ovat juuri oikeilla paikoillaan. Meiltä löydät kuoret mm. Galaxy A50, A70. A40 ja A20e puhelimiin. Myös J-sarjan ja S-sarjan mallit on huomioitu. Eli kuoria saat myös mm. J5 2016, J6 2018, Galaxy S10, S9 Plus, S7, ja S6 sarjan malleihin.

Meillä saat hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, sekä hinnoittelumme on tehty jokaisen kukkarolle sopivaksi. Tutustu laajaan Samsung Galaxy kuorien valikoimaan ja tilaa kuoret omaan puhelimeesi. Et varmasti pety laatuun etkä palveluun. Valikoimissa on myös tottakai kuoria ja panssarilaseja myös muiden valmistajien laitteisiin, mm. iPhone ja Nokia puhelimiin.

Kaikki Samsung kuoret toimitetaan ilman toimituskuluja, eli maksat vain tuotteen edullisen hinnan etkä mitään muuta. Tuotteet toimitetaan sinulle todella nopeasti postin kirjekantona. Kaikilla tuotteilla on 14 pv:n vaihto- ja palautusoikeus.

Mobiilitarvike.fi on puhelimen tarvikkeita maahantuova yritys Naantalista. Meillä ei ole perinteistä kivijalkamyymälää, vaan toimimme ainoastaan verkossa sekä yksittäisissä tapahtumissa.