Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Samsung Galaxy S5 mini panssarilasinen näytönsuoja

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Samsung Galaxy S5 mini näytönsuoja panssarilasia7.50 €
Suojakuorien ostajalle Samsung Galaxy S5 mini panssarilasi tarjoushintaan4.90 €

Tempered Glass panssarilasinen näytönsuoja Samsung Galaxy S5 mini puhelimeen:

-valmistettu karkaistusta lasista

-korkea kosketusherkkyys

-jopa 9 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi

-oleophobic pinnoite ehkäisee sormenjälkien muodustumista ja helpottaa puhtaana pitämistä

-kalvorakenne estää hajotessaan näytönsuojan sirpaloitumisen

-helppo asentaa sekä poistaa

-kiinnittyy näyttöön silikonipinnoitteen avulla staattisesti

-mahdolliset ilmakuplat katoavat parissa päivässä

-pakkauksessa mukana panssarilasi, märkä- ja kuivapyyhe.

Tämä näytönsuoja sopii vain Samsung Galaxy S5 mini puhelimeen!

Tempered Glas panssarilasinen näytönsuoja on valmistettu karkaistusta lasista, jonka paksuus on vain 0.26-0.4 mm mallista riippuen.
Näytönsuojassa on samanlainen sormituntuma ja kosketusherkkyys kuin normaalissa Samsung Galaxy S5 mini puhelimen näytössä. Panssarilasinen näytönsuoja on myös varustettu pinnoitteella joka ehkäisee sormenjälkien muodostumista ja helpottaa näytön puhtaana pitämistä.

Tempered Glas panssarilasinen näytönsuoja on helppo asentaa. Puhdistat vain Samsung Galaxy S5 mini puhelimesi näytön huolellisesti pakkauksen mukana tulevalla märkä- ja kuivapyyhkeellä, ja sen jälkeen painat panssarilasin paikoilleen lasin keskeltä ulospäin kohdistuvilla painalluksilla. Panssarilasinen näytönsuoja tarttuu alkuperäisen Samsung Galaxy S5 mini näytön päälle staattisesti, ja mahdolliset asennusvaiheessa syntyneet ilmakuplat katoavat parissa päivässä. Samsung Galaxy S5 mini panssarilasin rikkoutuessa kalvorakenne estää lasin sirpaloitumisen ja mahdollisesti myös alkuperäislasin rikkoontumisen, joten näin ollen säästyt kalliilta alkuperäislasin vaihdolta.

Panssarilasinen näytönsuoja Samsung Galaxy S5 mini puhelimeen on järkiostos. Puhelimesi alkuperäisnäyttö säilyy helpommin / todennäköisemmin naarmuuntumattomana ja ehjänä. Toimi heti ja tilaa panssarilasinen Samsung Galaxy S5 mini näytönsuoja mobiilitarvikkeen verkkokaupasta.